11.8.2018

Ratkaisematon puheenaihe

Tuolla oli uutiskanavalla jakso, missä esitettiin miten eräs saari hitaasti joutuu veden alle. Saari on nimeltään Tangier.

No se ratkaisematonhan on tuo ilmastonmuutos. Eli mikä sen aiheuttaa.

Käsitteet sekoilevat, kun yksi osapuoli ei uskalla myöntää, että ilmasto on muuttumassa. Ei uskalla käyttää sanaa ilmastonmuutos ollenkaan.

Nythän on niin, että ilmasto on selvästi muuttumassa. Tämäkin kesä on sen osoittanut voimalla, kun on niin suunnattomia ekstriimisiä säitä ja tapahtumia.

Voisihan tämän myöntää jokainen. Eri asia on sitten, että aiheuttaako sen fossiiliset polttoaineet ja lehmien röyhtäily ja muu metaani, mikä meistä lähtee.

On olemassa toinen syy, miksi ei kannata ilmaa pilata fossiileilla polttoaineilla. Sehän on se puhdas ilma, mitä me kaikki haluamme hengittää. Ja puhtaat vedet ja luonto, miksi myrkkyjä ei pidä levittää. Ja puhdas karjatalous, että ravintomme olisi terveellistä.

Eli tässä ovat lähteneet markkinoimaan puhdasta ilmaa ja luontoa ihan turhaan tuolla ratkaisemattomalla väittämällä, että muutokset ovat ihmisten aiheuttamia mitä ilmastoon tulee.

No ympäristömyrkythän me tiedämme olevan ihmisten likaa ja teollisuuden varsinkin.

Savut tulevat enimmäkseen ihmisten tekemisistä, missä teollisuus on suuri tekijä.

Nythän on trendinä nykyisen hallinnon aikaan Amerikassa, että poistetaan luontoa suojelevia lakeja teollisuudelta.

Tämä johtuu väärästä markkinoinnista. Kaikki haluavat puhdasta ilmaa ja puhdasta luontoa, mutta kun on vedetty niin kireälle poliittisesti nämä asiat, niin nuo nykyiset johtajat eivät enää uskalla myöntää tosiasioita.

Puhdasta ilmaa pitää markkinoida ihmisen parhaana ystävänä eikä poliittisena suuntana. Ei puhdasta ilmaa voi omia politiikan välineeksi niinkuin nyt on käynyt.

Asiat asioina.

Ilmastonmuutos johtuu tuntemattomista syistä, mutta on tosiasia ja tapahtumassa. Ja puhdas luonto ja vedet ja ilma on ihmiselle elintärkeitä elämisen ehtoja.

Meille kaikille puoluekannasta riippumatta nämä ovat tosiasioita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti