23.12.2015

Washington DC: Maahantulo kielletty

Nyt on suuri uutinen Briteistä se, että 11-henkinen perhe on estetty nousemasta koneeseen Gatwickistä Losiin.

Matka oli suunniteltu pari kuukautta sitten. Siinä on isä, äiti, isän veli ja lapset, jotka on päätetty jättää kentälle.

Uutisvahti ihmettelee, että se rahasumma, mikä tuolta porukalta tarvitaan lentolippuihin, Disneyworld lippuihin ja majoitukseen ynnä muuhun, on kasaantunut jotenkin melko nopeasti käyttöön.

Onhan niitä rikkaita ihmisiä, mutta että iso perhe Disneyworldiin? Allekirjoittaneella ei ole koskaan ollut varaa priorisoida rahan käyttöä niin, että olisi voinut tehdän matkan sinne edes yhden lapsensa kanssa.

CNN kertoi, että viisumi on voitu kieltää monestakin syystä. Kuten esim. jos joku on valehdellut aikaisemmista matkoistaan, matkadokumentit eivät ole oikein, olemassa olevat rikossyytteet, tai vaikka jonkin sairauden vuoksi,

No, kyseessä on muslimiperhe, joka nyt syyttää amerikkalaisia syrjimisestä tästä syystä. Lentokentällä heille ilmoitettiin, että oli tullut puhelu Washington DC:stä, jossa sanottiin, ettei maahantuloon anneta lupaa.

Tähän toivottavasti tulee viranomaisilta selitys, kun on niin iso juttu mediassa.

Poiketkaa saitilla.

Tähän lisätään tiedoksi, että CNN on kertonut pari minuuttia sitten, että perheen koneeseen pääsy on estetty epäilyttävän sähköpostiosoitteen vuoksi. Kenen perheestä tämä oli, ei kerrottu.

Sähköpostiosoite viittaa verkkosivustoon, jonka kautta posti kulkee. Tämä verkkosivusto on siis se, mikä ei ole oikein amerikkalaisten mieleen. Britit eivät ole tähän vielä sanoneet mitään.

---------

Mikäköhän Spiegeliä vaivaa? Siellä on ollut sama vanha artikkeli ykkösenä jo vaikka kuinka kauan. Tuo artikkeli koskee oikeiston ja natsien nousua Saksassa. Tärkeä asia, mutta että viikkokaupalla...?

Suomea koskeva uutinen tulee esiin Google News linkillä. Siellä on pari venäläistä lehteä, jotka yrittävät taivuttaa Suomea olemaan lähettämättä yhtä venäläistä miestä USAan, mitä on pyydetty.

Tämä on kuulemma jo neljäs luovutuspyyntö tänä vuonna.

En ole Suomen medioista nähnyt asiasta mitään mainintaa, eli ei ole tietoa, miksi näitä luovuttamisia on pyydetty.

Luotan kuitenkin siihen, että amerikkalaiset eivät turhan takia pyytele.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti