5.12.2015

Onnea Suomelle Amerikan johdolta ja ihmisiltä

Suomi 98 vuotta huomenna. Meillä katsotaan livenä Linnan vastaanotto ja mietitään, mitä kahden vuoden päästä on tiedossa, kun on suuri merkkivuosi.

Tässä on Yhdysvaltain onnittelut Suomelle verkossa:

Lockheed Martin saa myydä Suomelle air-to-surface ohjuksia, kertoo UPI. Jossain kerrottiin, että puolustusbudjettia on kasvatettu itärajan aiheuttamien huolien vuoksi.

Nyt ei ole näkynyt, että mitä nämä huolet ovat olleet, mutta hyvä kun joku tietää ja pitää silmällä. Länsirajaakin pitäisi kyllä vahtia, ei silti. Ajat ovat vaaralliset.


Jälkikirjoitus

Luin tuolta, että presidentti Niinistö on ottanut ja puhunut järkeä maahanmuuttajille. Sanoo, että maassa pitää elää maan tavalla.

Tämä on hyvä alku, mutta ei pidä luulla, että tulijat tietävät, mitä maan tavat ovat. Eivätkä tiedä paljon muutakaan edes omasta maastaan.

Amerikkalaisten pitää sanoa maahantulijoille, että Yhdysvallat on Israelin liittolainen ja päinvastoin. Nythän tuolla Kalifornian terroristilla oli sanaharkkaa työpaikallaan ollut juuri Israeliin liittyen.

Jos vaimolle olisi kerrottu maahan tullessa, että täällä ollaan liittolaisia Israelin kanssa ja mikä teidän kantanne asiassa on, niin eihän olisi tarvinnut tulla.

Näyttäisi nimittäin siltä, että tämä naishenkilö oli se, joka oli terrorin kannattaja ja tukija. Ihmettelen vähän sitä, että miten nuo kaksi olivat asian ajatelleet, kun kävivät siellä ampumassa ja sitten ajoivat kotiin.

Oliko tarkoitus vaan jatkaa elämää ja käydä silloin tällöin ampumassa?

Ei nyt muuta näistä asioista. Vietetään Itsenäisyyspäivän aattoa ja toivotaan rauhaa, että voidaan näin tehdä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti