21.12.2015

Missit ja Lucia-neidot tapetilla

Ai että mitäkö maailmalla tapahtuu?

Sitä ei tiedä kukaan, kun ei kukaan viitsi vaivata itseään noilla ikuisilla sodilla, kun kerran on missejäkin ja neitoja otsikoissa.

Sanonpahan vaan, että neitoja ei pidä mennä näyttämään sinne, missä on ongelmia ennestäänkin. Ja sehän on se entinen Hennalan kasarmi, missä makoilee nyt näitä vasta maahan tulleita, testosteroneittensa kanssa helisemässä olevia nuorukaisia.

Kenen idea tämä voi olla? Eihän ne eriuskoiset ihmiset siitä mitään ymmärrä, että nuoria naisia näytetään. Mitä luulette niiden ajattelevan?

Ja entä sitten Miss Universe? Moka oli siis siinä, että kisan juontaja oli lukenut lapusta väärin. Kun piti esitellä perintöprinsessa, niin hänpä ilmoittikin tuon ihmisen voittajaksi.

Miten, muuten, on päätetty, että joku on universumin kaunein? Muiden maailmojen ehdokkaita ei ollut edes kutsuttu kilpailemaan.

Ei näin joulun alla ehdi tämän enempää pohtia.

Trump on hyvillään Putinin kehuista. Trump ei tiedä, että Venäjällä on hiljennetty journalisteja ikuiseen uneen jo pitkän aikaa. Trump kysyy todisteita. No nehän on siinä, että nuo ihmiset ovat väkivaltaisesti kuolleita.

En minä tiedä, kuka heitä tappaa, mutta jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle, missä on kupolit.

Tämä asia vähän pelottaa, että Trump tietää niin vähän. Nyt on white supremacistit suosineet Trumpia.

Tämä kaikki on sosiaalidemokraattien syytä. Trump nousi siksi, että on hyyssätty Euroopassa vääriä ihmisiä. Tämä kaikki tapahtui siitäkin huolimatta, että Mauno Koivisto jo Somalian kriisin aikaan sanoi, että älkää ottako niitä pakolaisia tänne, kun äärioikeistohan siitä nousee valtaan.

Näinhän on käynyt. Spiegel kirjoittaa Saksan äärioikeiston äänekkäistä mielenilmauksista, missä on kättä pidempää alettu käyttää.

Kun olen kirjoittanut tämän, niin käännän sen Googlella englanniksi ja katson, miten hassusti se kääntyy.

Että halvat on huvit.

Joulun tunelmaa pitää nyt luoda siivoamalla. Kaappi on sekaisin ja vähän muukin.

Että sellaista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti