7.12.2015

Kysymyksiä islamisteille

Tulee nyt mieleen tuon Kalifornian terrorihyökkäyksen tiimoilta kysymyksiä Islamin tarjoamisista naisille.

Siis että, mitä nainen saavuttaa paratiisissa, johon hän pääsee marttyyrina tapettuaan kymmeniä viattomia ihmisiä?

Mitä ISIS ajaa takaa, että nuoret länsimaistuneet muslimit siihen ratkaisuun päätyvät, että yksi suuri kalifaatti olisi oikea ajatus, mitä kannattaa tukea ja pakottaa koko maailma sen alaisuuteen?

Mietitääs vähän... Siis jos mennään ajassa noin 1400 vuotta taaksepäin, niin silloin ei ollut internettiä, elokuvia, autoja, ei oikeutta tehdä juuri mitään, eikä koulutusta naisille.

Tätäkö nämä terroristit toivovat, että kaikki moderni elämä tasataan nollille ja länsimaiden sateliitit pimennetään, eikä mitään saa tehdä muuta kuin rukoilla, laittaa ruokaa, synnyttää lapsia ja palvella miestä? Ja ottaa vastaan tämän vihaa ja hakkaamista?

Uutisvahti katsookin, että miehet ovat jotenkin saaneet naisten pään pyörälle, kun luvassa ei ole mitään kovan elämän lisäksi ja kuoleman jälkeenkin joutuu palvelemaan pahansisuista miestä.

Uutisvahti on kirjoittanut kommentin New York Timesiin tästä asiasta. Vielä sitä ei ole julkaistu, kun julkaistaan, niin kerron. Jos nimittäin... Edellistä kommenttia viime viikolla ei julkaistu. Voi olla tietysti, että keskustelu oli jo niin lopullaan, ettei uusia enää julkaistu.

Silloin kyseessä oli NYTin etusivullaan julkaisema pääkirjoitus koskien aselakien muutostarvetta. Siihen tuli osittain kommentti myös Kalifornian terrori-iskusta. Ehkä se meni asian vierestä tai jotain.

Naisen asema on Afganistanin Talibanienkin ongelma ja kai se on Pakistanin puolellakin elävien. Tästä kaikki rettelöt lähtevät, olemme sitä mieltä.

Mutta mikä on musliminaisen tietoisuus omasta elämästään ja tuonpuoleisesta kohtalosta? Ja miksi sitä pitäisi kannattaa ryhtymällä marttyyriksi ja murhaajaksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti