19.12.2015

Samaa jauhantaa ja vähän uuttakin

Mikään ei muutu ja mediat jauhaa. Amerikassa pyörii republikaanien presidenttiehdokkuus jatkuvana syöttönä ja sinne väliin mahtuu Trumpin herättämiä keskusteluja pakolaisasioista. Joita pakolaisia ei siis Amerikka ota Syyriasta kuulemma, jos Trump saa päättää.

Jotkut kuvernöörit on ilmoittaneet, ettei ainakaan heidän osavaltioihinsa tule pakolaisia. Tämä ei oikein auttanut ainakaan New Jerseyssä, minne 10-henkinen pakolaisperhe sijoitettiin.

Hohhoijaa.

Tuoreempaa historian jauhantaa on se, että saksalainen viranomainen on ostanut huutokaupasta nipun vanhoja papereita valtiolle. Niistä on käynyt ilmi, että Hitlerillä oli vain yksi laskeutunut kives, toinen oli jäänyt vatsaonteloon ja surkastunut.

No meillähän nämä sotajutut on aina päällä. Ja tämän tosiasian tuomat skenaariot voivat innoittaa keskustelua muustakin kuin pakolaiskriisistä. Mistä kriisistä joku lehti kirjoitti, että Saksa ja Itävalta on yhdessä miettimässä lakeja kriisin hoitoon.

Miten Hitlerin kivekset tähän liittyvät, on vielä nähtävä. Historian salat on kyllä kivempia kuin päivänpolttavat ongelmat. Jotenkin entiset ongelmat ratkesivat ja siitä voi saada luottamusta huomiseensa.

Niinpä niin.

Miss World on valittu. Hän on espanjalainen. Kauniimpiakin olisi ollut tarjolla, sanotaan näin vain lyhyesti.

Irakissa on pidetty ensimmäiset Miss Iraq -kilpailut. Tässä on linkki ehdokkaiden kuvaan. Sääliksi käy noita tyttöjä, jotka on sinne päättäneet osallistua. On siellä yksi kauniimpi. Saa nähdä miten käy.

Meillä miehillä on varmat käsitykset naisten kauneudesta. Tuomareina on joskus naisia, jotka eivät asiasta mitään ymmärrä, kun ovat kateellisia kauniille yksilöille.

Tänne ei ole koskaan tullut vihapostia sen vuoksi, että olisimme shovinisteja. Että antaa nyt tulla, mutta samalla kertokaa, miksei kauneinta valita kauneuskilpailujen voittajaksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti