1.7.2018

Suomettuminen ei johtanut venäläistymiseen

Sehän johti sosialistumiseen. Eli tuo mies, tiedätte kyllä kuka, ei todellakaan tiedä, mistä puhuu.

Historiallisesti sosiaalidemokraatit sen estivät, etteivät kommunistit päässeet valtaan. Puheoikeus heillä oli.

Näin sikäli, kun muistan. Kertokaa, jos olen väärässä.

Mutta aika on nyt toinen. Kapitalistiset voimat pyrkivät saamaan jalansijaa Venäjän markkinoista. Ja Venäjän kapitalistit vievät rahojaan länteen turvaan ostamalla kalliita kiinteistöjä. Ja tässä on kiinteistöyrittäjän, tiedätte kyllä kuka, intressit liennyttää itä-länsi suhteita.

Palataan tuohon suomettumiseen sikäli, että venäläistyminen estyi, kun jatkuvasti syötettiin YYA liturgiaa julkisuudessa.

Nythän on niin, että tuo kyllästyttävä toistaminen se meidät pelasti itse asiassa. Siitä ne vastareaktiot tulivat, mitkä olivat tarpeen.

Suomettuminen auttoi kaupankäyntiä. Mikä sekin sitten Neuvostoliiton sortuessa iski maamme talouden nurin. Jopa niin, että pankit meni konkurssiin. Mikä oli uskomatonta vanhemmalle väelle, eikä unohdu.

Kapitalismin mallimaa on itse yli äyräittensä velkainen. Tässä on , you know who, tekemässä sitä temppua, millä itse pääsi veloistaan ilman että olisi joutunut hyllylle.

YouKnowWho nimittäin velkaannutti itsensä niin syvästi, että antoi pankeille ultimaattumin, eikä maksanut. Yritykset pistettiin konkurssiin yksi toisensa jälkeen. Pankit eivät halua tietää tästä yrittäjästä muut kuin se eurooppalainen pankki, joka on saanut tuomioita idän mafioitten rahanpesusta. Tästä kertovat mediat usein.

Sitä ei ole kerrottu, että montako penniä saivat dollarilta, vai jäivätkö kokonaan ilman, kun likvidoitavaa ei ole muuta kuin brändinimi. Ja se arvossa pysyminen edellyttää, että nimen omistaja on hyvissä voimissaan.

Näin medioissa kerrotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti