3.7.2018

Maailman oikeisto ei ymmärrä kristinuskoa

Vika on siinä, että se äärimmäinen oikeisto haluaa pakottaa ihmiset johonkin. Se voi kuulostaa hyvältä, mutta on kyllä vapauden vastakohta.

Kas kun oikean kristillisyyden pitää perustua siihen, että ihminen omasta tahdostaan tekee oikeita ja hyviä asioita.

Jos nyt tehdään pitkästä ja laajasta asiasta kompakti, niin siis se ei tarkoita sitä, etteikö lakeja ja oikeuslaitosta tarvittaisi ja poliisia ja rajavartiointia.

Se tarkoittaa sitä, ettei kulttuuri saa degeneroitua ihmisen vapauden kahlitsijaksi. Oikeita asioita pitää opettaa kodeissa ja kouluissa ja kulttuurin keinoin. Esikuvia tarvitaa kyllä ja oikeita asioita pitää korostaa ja tuoda esille.

Nyt on Saksassa meneillään konflikti, mikä hakee ratkaisua. Sen syntyminen on sikäli mysteeri, että maahan on jo ennenkin tuotu lentokonelastillisia toisuskoisia ja toiskulttuurisia maahanmuuttajia Turkista. Olikohan 1980-luvulla. Silloin tuotiin 20 000 ihmistä, joiden perheitä sitten muutti myöhemmin perässä.

Tämä oli migraattien tarve työtä tekemään. Nyt ei kukaan ole tuonut esille varsinaista syytä sille, miksi Saksan kansleri halusi migraattitulvan maahan.

Onhan tiedossa se, että kantaväestö ei lisäänny riittävän nopeasti. Nuo itäiset ja eteläiset kansat lisääntyvät.

Miten tämä sitten vaikuttaa kantaväestöön? Siinähän on se valkoihoisen rodun säilymisen ongelmakin, mikä herättää voimakkaita tunteita ja suurta vihaa ääritahoissa.

Ongelmiahan voimakas migraatio tuottaa monellakin tavalla, kun tavat ja käytös on niin erilaiset eri kansoilla.

Palataksemme kristinuskoon, niin sen perustajan Jeesuksen Kristuksen tarkoitus on ollut, että kaikki kansat saisivat sen opetuksen ja kastettaisiin pelastukseen.

Mutta vapaaehtoisesti siis. Kristinuskon parhaat opetukset pitäisi opettaa alkuperäisellä tavalla. Vuorisaarna olisi tähän hyvä perusta.

Ehkä ennen kristinuskoa pitää ensin opettaa ihmisoikeuksia alkaen Magna Chartasta ja edeten YKn julistukseen ja EUn ihmisoikeuksien määrityksiin yksilön vapaudesta. Ehkä pitäisi opettaa sitä, mistä migraattien omien maiden ongelmat ovat syntyisin.

Ihmisen vapaus alkaa ja loppuu siinä, missä toisen ihmisen vapaus alkaa.

Olishan tässä paljonkin asiaa mielipiteen vapaudesta ja sen rajoista. Siis sen ilmaisemisen rajoista. Hyvät tavat pitäisi taas ottaa käyttöön. Sivistys on rappeutunut pahasti siitä, missä aikoinaan ihmisen sanaan voitiin luottaa.

No niin. Sanonpahan vaan, ettei oikeisto oikein tunne Kristuksen opetuksia. Sanoisko enää, vai onko koskaan tuntenutkaan?

Vasemmisto on kaapannut Vapahtajan opetukset sekulaarisiin tarkoituksiinsa. Siinä on se kuilu, missä ihminen menettää elämäntarkoituksen. Pohtikaa sitä vaikka itse.

Kaikenkaikkiaan voi sanoa, että kristitty maailma on paljolti kehittynyt ja omaa mahdollisuuksia sen omaksujalle.

Sosiaalilainsäädäntö on oikein, mutta Jumalan pelko tarvitaan, että kaikki menisi paremmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti