15.9.2016

EU natisee liitoksissaan

Spiegel on tehnyt hyvän haastattelun taas. Tällä kertaa haastateltava on EU parlamentin presidentti Martin Schulz.

Schulz on huolissaan vaikka mistä. Olen laittanut twitteriin @Uutisvahti linkin juttuun.

Siinä ei ollut valoisaa näkymää unionille ollenkaan. Toivottavasti meillä Suomessa otetaan nämä asiat huomioon. Äärioikeiston nousu on se, mitä sosiaalidemokraatti Schulz harmittelee. Ja oikeassa on.

Tämä on kuitenkin tajuttoman huonon maahanmuuttopolitikan syytä, ei oikeiston. Viha on syvää.

Tuolla oli joku kaivanut esiin Uutisvahdin blogin muslimimiehen psyykestä ja sen kehityksestä itämailla.

Siellähän siis valtaa pitävät esittävät lännen vastaista propagandaa. Syy on se, että kansa ei kiinnitä huomiota omaan huonoon johtamiseensa.

Tuolla yksi nuori nainen, vaikka emiraateissa kasvanut, ei voinut sanoa Barbara Streisandin laulua kauniiksi, kun Streisand on juutalainen.

Viha on uskomatonta ja syvää. Siellä maissa ei ole mitään meininkiä olla muuta kuin rasisteja ja kieltää tosiasiat. Humaanisuudesta ei ole tietoakaan. Tikari on naisen kultaisen rintakorun muoto jopa. Mikä on hulluuttaa meidän länsimaisten mielestä.

Tässä on linkki maaliskuiseen blogiimme, jonka otsikko on Muslimimiehen identiteetti ja psyyke.

No. Mitä tästä nyt sitten?

Sitä vaan, että nyt on miljoonamäärin näitä ihmisiä Euroopassa ja osa on meillä. Mitä nyt pitäisi siis tehdä?

Tunnustaa tosiasiat. Suomi on aivan oikein alkanut perua turvapaikkaoikeuksia. On hyvin vaikea hoitaa psykoottisia, joiksi Ruotsi totesi monien pakolaisten tulleen, jos eivät ammattilaiset tiedä, minkälaista elämä on näillä ihmisillä ollut.

Ei näitä voi hoitaa. Euroopan virhe on Merkelin virhe. Jotkut Euroopan maat ovat päättäneet tehdä omat johtopäätöksensä ja tämä on niin vaikeaa Martin Schulzin mielestä.

Britanialle ei anneta vapaakauppaoikeuksia ilman vapaata kulkuoikeutta. No, ei se mitään, eihän brittien tuotteet sitten kilpaile omiemme kanssa. Mutta miksi vapaa kulkuoikeus on niillä, jotka eivät ole EUn kansalaisia?

Ja miksi pitäisi olla?

Sekaisin on EU ja lännessä nousee valtaan ihminen, joka ei tiedä muuta kuin vihan. Ja vihaiseksi se tekee, kun ei mitään hyvää ole sanottavana.

Täällä ei kuitenkaan kehoiteta vihaan, vaan ottamaan iisisti. Pitää yrittää vaikuttaa nyt näiden tulleiden psyykeen huumorilla, kun ei muuta keinoa oikeastaan ole.

Ehkä he voisivat tehdä omaa humoristista teatteriaan, niin psykiatrit voisivat siitä päästä käsitykseen, miten nämä ihmiset ajattelevat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti