6.9.2016

Ennakkoluulot - välttämätön tosiasia

Maalaisjärki on se, mihin ensimmäiseksi sukelletaan,  kun arvioidaan asioita. Ja tämä on HYVÄ asia.

Meistä suomalaisista on maailmalla melko hyvä käsitys. Eli ihmisten ja viranomaisten ensi reaktio on, että nämä on kunnon väkeä.

Kuitenkin ne ihmiset, jotka ovat olleet tekemisissä sosiaalisissa tilanteissa kansalaistemme kanssa, voivat pitää meitä juomavikaisina ja sen vuoksi epäluotettavina.

Ei tarvitse pompata pystyyn, kyllä te Uutisvahdin tiedätte. Täällä kannatetaan alkoholista vapaata elämäntapaa.  Kas kun on se ennakkoTIETO, että ei kukaan juo vain yhtä drinkkiä eikä ole olemassa muuta juomista kuin humalahakuista.

No mitäs siihen sitten sanoisi? Ihmistä arvioidaan ennakkoon sen mukaan, minkälaista seuraa pitää. On hyvä pitää sellaista seuraa, joka ei juopottele. Kuten sanottu: iloa on ilman viinaakin.

No se meistä suomalaisista. Nyt oli tarkoitus miettiä näitä maahanmuuttajien asioita. Miten voi kukaan ajatella, että maanosaan voi ottaa miljoonia ihmisiä tietämättä, ketä nämä ovat ja millä taustalla aikovat toimia?

Nämä ovat maista, joissa sen voi ottaa,mikä on otettavissa.

 Kun kriteerihän on se, että tietää ettei tämä ole minun, en minä sitä voi ottaa.

Tai sen pitäisi olla kriteeri. Eihän meidän omakaan väki kaikkea noudata, muttei pyykkejä yleensä lähdetä narulta varastamaan.

Varkaudet on vielä benigniä harmia. Kun on se kaikki muu, mikä on sotaa kirjaimellisessä mielessä.

Niin paljon kuin ei viitsisi Trumpista mitään puhua, mutta on sanottava se, että kyllä ihmisten taustat pitää tietää ennen kuin otetaan liikkumaan vapaasti maassa.

Ennakkoluulot voi poistaa tutkimalla asioita kysymällä kysymyksiä ja tarkistamalla todenperäisyysdet.

Tällaista ei voi tehdä laumoissa liikkuvien ihmisten kohdalla. Ei voi ottaa miljoonia tulemaan yhtäaikaa, kun resursseja heidän tutkimiseensa ei ole.

Ja onhan ne laitettava menemään pois, joille ei ole lupaa annettu jäädä. Eikä näille mitään rahaa anneta.

Miten näin hulluun tilanteeseen on voitu joutua?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti