2.4.2013

Kevään kaipuut

Kevät tuo tullessaan kaukokaipuut ja matkailusivut alkavat kiinnostaa. Vaikka allekirjoittanut onkin toivoton nojatuolimatkailija pelkästään, niin voihan tähän kirjata huomioita, mitä tuolta lehtikierrokselta tuli nähtyä.

HuffPostissa on kuvia Euroopan kaikkein sopimattomimmista suihkulähteistä. Kierros alkaa Manneken Pissillä. Tuo viaton lapsipatsas ei ole kuitenkaan kaikkein pahin, ja onhan Brysseli pystyttänyt myös pissivän tytön, vaan pahimpia ovat typerät rinnoista suihkuavat patsaat. Juu, on ne vähän hirveitä ja kannattaa luetella. Ei niitä tarvitse mennä itse katsomaan.

Matkailemalla ei Kate Middletonista todennäköisesti näe vilaustakaan, sen sijaan HuffPostista löytyy peräti 71:n kuvan kavalkaadi tuosta ihanan kauniista herttuattaresta.

Mitä matkailuun muuten tulee, niin se on monien uutisten mukaan yhä vaarallisempaa. Turisteja joutuu kidnapatuiksi ja ryöstelyn kohteiksi joka puolella. Tarkemmin ei nyt huvita näitä luetella, kun ei niitä viitsi muuten lukea kuin mitä otsikot silmiin pistävät.

Washington Postista löytyi kivoja kuvia Caroline Kennedystä, josta uumoillaan tulevan Japaniin suurlähettiläs. Sanovat, että japanilaiset kovasti pitävät kuuluisuuksista ja olisivat ylpeitä tästä valinnasta. Mistään lähteestä ei ole kylläkään kuulunut Caroline Kennedyn omaa kommenttia siitä, että olisiko hän halukas tehtävään. WashingtonPostissa siis kiva kuvasarja Kennedyistä asiaan liittyen.

Erikoisista hotelleista on kuvia. Yksi muistuu mieleen. Se on Boeing747 Tukholman lentokentällä. Luksus huoneesta cockpitissä on näköala lentokentälle. Tämä vaihtoehto voi sopia innokkaille lentomatkustajille. Oli siellä jokin suomalainenkin hotelli Lapissa, jokinlainen iglun mallinen lasinen rakennus.


Matkailijat ovat haluttuja joka maahan. Suomi voisi olla turvallisin kaikille. Siinä on yksi hyvä lisäpointti brändääjille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti