11.4.2013

Yleismaailmallinen kuva subjektiivisesta näkövinkkelistä

Yleismaailmallista tilannetta on yritetty hahmottaa tässä silmäilemällä otsikoita ja juttuja sun huhuja ym. Kaikenkaikkiaan näyttää, että Korean niemimaalla on paljon huutoa ja vähän substanssia. Siellä on pohjoispuolella laitettu sotilaat keväkylvötöihin, että ehkä ei sotaa ole syntymässä. Ohjuslaukaisuja tässä odotellaan. Onhan siinäkin mielenkiintoa sinällään, että onnistuuko ne lentämään vaiko ei.

Maggie Thatcher pääsee hautaan oikein komeasti. Onkohan hautajaisilla jotain markkinointimerkitystä, kun niitä järjestetään oikein kutsuvieraiden kera? Hyvähän se kai on, vaan kyllä kai ne veronmaksajien piikkiin mennevät, nekin ...

Mark Zuckerberg on kirjoittanut poliittisen kirjoituksen Washington Postiin. On perustanut jonkinlaisen dotcomin ja puhuu imigraatio asioista sellaista, että kun Amerikassa on ollut tapana pistää maassa opiskelleet lahjakkaat ulkomaalaiset takaisin kotimaihinsa, niin tämä ei ole oikein viisasta siirtolaispolitiikkaa. En lukenut koko tekstiä, tuon tiedon otin jostain kirjoitusta koskevasta uutisesta.

Tässä pari päivää sitten etsin internetistä mukavia vapaa-ajan housuja Google-haulla. Nyt on netissä kulkiessa tullut sitten mainoksina noita housuja vaikka kuinka paljon. Jotain tietoa valuu ulos, mikä voi helpottaa elämistä tai sitten se voi aiheuttaa vainoharhaa. Ehkä se ei ole isoveli, vai kuka se isoveli oikein nykyään on, sille täytyy laittaa jokin nimike tässä. Sanotaan sitä vaikka kyberveljeksi.

Pari päivää on mennyt kirjoittelematta mitään. Ei tässä muuta kuin, että jouluna kertyneitä kiloja on pudoteltu ja ranta-aikoja odotellaan. Kesä on upeeta mystistä aikaa meillä. Suomen ihanat kesäyöt ovat maagisia ja marjat kypsyvät yölläkin. Siinä vihje brändääjille, jos halutaan jotain muutakin kuin tietotaitoa myydä mausteeksi kouluosaamisen lisäksi.

Ei nyt muuta kuin että hyvillä mielin vaan olkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti