15.12.2016

Kremlin reaktio: Dream Team

Amerikan televisiouutisissa on paljon hulppeita ja odottamattomia asioita.

Nythän tuleva presidentti on valinnut hallintoonsa monia rikkaita miehiä. Enimmäkseen kiinnostus on ollut ulkoministerin valinnassa. Se julkistettiin alkuviikosta. Mies on suuren öljymagnaatin pääjohtaja, jolla on jo ennestään hyvät suhteet Moskovaan.

Tänään MSNBC:n toimittaja kertoi Moskovan reaktioista, että siellä on Trumpin valintoja nimitetty otsikon Dream Team - tulkinnalla. Unelma tiimi. Siis Moskovalle.

Kaikenlaista kiintoisaa puhetta liikkuu, mutta ollaan nyt varovaisia näiden uutimien kanssa, kun on liikkeellä niitä feikkejä uutisia.

Tosin feikit uutiset ovat trump-myönteisiä. Sitä, mitä tuo Moskovan kommentti tarkoittaa tulevalle hallinnolle, voi sekin olla myönteinen sille. Mutta tällä hetkellä vielä se on ivallinen.

Venäjän tekemiä hakkerointeja on paljon tutkittu ja pohdittu. Siellä on tullut selville, että niitä on tehnyt sotilaallinen tiedustelupalvelu.

Trumpin sanotaan tienneen hakkeroinneista kampanjan aikana jo. Presidenttihän julkisti sitä tietoa vasta vaalien jälkeen. Tätähän kaikki ihmettelevät, että miten tässä näin kävi.

Nythän on vielä Electoral College valitsemassa maalle presidentin virallisesti vasta joulukuun 19. päivänä.

Demokraatit käyvät kovaa sanailua saadakseen noiden valitsijamiesten äänet omalle ehdokkaalleen.
Merkit eivät meikäläisen arvion mukaan näytä kuitenkaan suosiolliselta demokraateille.

Muissa uutisissa on sellaisia asioita kuin että Venäjän lakia opiskeleville opetetaan isänmaallisuutta. Tästä kirjoitetaan BBC:llä, jonne linkki. Sitä ovat kuulemma opiskelijat valittaneet.

Uutisvahti on sitä mieltä, että meilläkin pitäisi opettaa isänmaallisuutta jo alakoulusta asti ja virttä Jumala onpi linnamme.

Hieman hymyilyttävä uutinen, niinikään BBCllä on, mikä kertoo autoja nuolevista hirvistä Kanadassa. Siitä on varoitus ihmisille, etteivät töni niitä, kun voivat suuttua.

Laitan tähän loppuun pilakuvan, joka kuvaa hyvin yleisiä tunnelmia Amerikassa näinä päivinä.Otetaan iisisti ja nautitaan joulun valoista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti