17.11.2016

Välimeren uhrit RIP

Kyvyttömyyttä se on, ettei näille meren yli pyrkijöille saa sanaa, että ne veneet on kuoleman loukku ja että älkää lähtekö, ei Euroopassa ole paratiisia.

Nyt tuli vähän itsetutkistelua tähän. Nimittäin kun lukee tuhannen tai kahden tuhannen hukkuneen, niin sitä tuntee syyllisyyttä, ettei tunne suurempaa tuskaa. Kun onhan se jonkun muun syy, että tämä jatkuu.

No allekirjoittanut ei voi asialle muuta tehdä kuin kirjoittaa ja nähdä  ettei otsikolla lukijoita löydä. Kirjoitanpahan kuitenkin.

Entä olisiko mitään tehtävissä?

Voisi vaikuttaa siihen, että pommitukset lopetetaan, että matkaajille tiedotetaan asiat ja sanotaan, että ette ole tervetulleita Eurooppaan.

Onhan se twitteritili käytössä, mistä nuo ihmiset viestinsä saivat, että lähtö on silloin ja silloin. Voihan sinne laittaa oikeita asioita sekaan.

Tämä on sen mittakaavan moka, minkä Eurooppa on tehnyt ryhtyessään yhteistyöhön nostattamaan vastarintaa diktaattoreille. Asia pitää nyt hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Ei siinä tarvita mitään ihmeellisiä aivoja. On vain lopetettava politikointi. Kun on johtaja, niin ei tarvitse enää politikoida. Voi käskeä.

Tässähän katseet ovat kiinnittyneet Saksan johtoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti