18.11.2016

Päänsiirtoleikkauksen osaaminen etenee

Tämä on mielenkiintoinen asia miettiä. Kun haluaako joku siis täysissä järjissään haluta jonkun toisen ihmisen pään?

Mites se oikein menee, että kuolleelta irrotetaan pää, omaisten  suostumuksella ja liitetään jonkun toisen ruumiiseen.

Mielenkiintoista on miettiä, että siirtyykö aivoissa oleva tieto myös ja onko luovutuksen saaja sitten vaikkapa tohtori arvoltaan. Ja mitä tämä pää sitten muistaa ja tunnistaako ihmisiä, joista on tullut uusia omaisia ja tuttavia vastaanottavan ruumiin omaisille.

Vai onko sittenkin niin, että oikeastaan siirto onkin kokovartalon siirto, kun pää on kuitenkin pää, missä asiat tapahtuu?

Uutisvahdin päätä ei tulla siirtämään, se on jo sovittu.

Tässä vaiheessa tulee mieleen, että mitä niille päille oli tapahtunut, jotka olivat Italiassa tutkimuksissa? Tästä Uutisvahti oli bongannut uutisen jostain ja kirjoitteli siitä jokunen vuosi sitten.  Ne päät olivat päätyneet Chicagoon lentoasemalle.

Se vaan, että elinluovuttajiksi ilmoittautuneet eivät tiedä, mitä osia on jäljellä taivaaseen mennessään.  Vähän noloa mennä sinne ilman päätä. Ja onko ihminen edes kuollut, jos pää jatkaa eloaan?

Mainitsin noista päistä, mitkä oli lähetetty Italiasta USAan ja jäivät Chicagon lentokentällä viranomaisten ihmeteltäväksi josku tammikuussa w013.  Laitoin linkin @uutisvahti twitteriin ABCn uutiseesn. Jos joku ihmettelee, että mistä oli kysymys.

Googlettamalla löytyy paljonkin päänsiirtoon liittyviä linkkejä. Siellä on se italialainen neurokirurgi, joka ensi vuonna aikoo tuollaisen siirron suorittaa.

Pysytään ajantasalla tässä asiassa, kun se on niin kiintoisa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti