4.11.2016

Kohtalokas nainen?

Kauniiden naisten vaikutus kansojen ja maailman historiaan. Niin siitä joku varmaan on kirjoittanut. Että en tässä aio itseäni enkä muita pitkästyttää niillä jutuilla.

Melania Trump on puhunut Pennsylvaniassa miehensä kampanjapysäkillä.

Hän kertoi mitä aikoo tehdä tultuaan Valkoisen Talon ensimmäiseksi naiseksi.

Siellä oli semmoisia asioita kuin cyber kiusaamisen lopettaminen ja kai muunkin kiusaamisen.  Hän sanoi, että meidän pitäisi puhua ystävällisin sanoin.

Tästä Uutisvahti käsitti, että hän puhui miehelleen lähinnä, kun ne ovat hänen miehensä ilkeitä sanoja, joita kampanjamainokset toistavat.  Samoin hänen miehellään on tapana pistää päivittäin twitteriin haukkumiset monille ihmisille.

Kaikenkaikkiaan puheesta pääsi sellaiseen käsitykseen, ettei hänellä ole oikein käsitystä siitä, mitä hänen miehensä edustaa.

Aikaisemmin Melania antoi haastattelun CNNn Anderson Cooperille. Tuossa haastattelussa hän kehui alastonkuviaan, joita lehdet julkaisivat. Hän sanoi olevansa ylpeä vartalostaan. Ja kyllähän se kaunis olikin kuvissa, joissa hänellä ei ollut muuta päällä kuin kengät jalassa.

Onhan kampanjan tiimoilta paljon uutisia. Ne koskevat FBIta, enkä uskalla niitä ruveta levittämään, että lukekaa MSNBCn verkkosivuilta , siellä oli Chris Hayesillä ja Rachel Maddowlla mehukkaita tietoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti