6.4.2023

Ilmasto investointien riskit.

 Nythän on kuulunut keskustan ja rkp:n tahoilta julkisuudessa, että koska yritykset ovat investoineet nyt ilmastoon liittyviin asioihin … mitä ei ole kerrottu mitä ne ovat… niin sitä ei voi keskeyttää ja pitää jatkaa samalla linjalla uuden hallituksen suosiolla.

Vaan onko nyt riskien arviointi kohdallaan⁉️

Viime kuussahan tapahtui kuuluisa pankkikriisi yhdelle kun riskejä oli otettu ja sijoitettu portfolioon pieniä aloittelevia yrityksiä, mitkä eivät tuottaneet tulosta.. 

Korkojen nousu sitten kaatoi pankin, kun ei pystynyt hankkimaan likviidiä ja asiakkaat nostivat talletuksensa pois, eikä riittänytkään kaikille.

Täällä meillä mennään paljolti nyt luulojen varassa ja halutaan edistää näitä ilmastoon liittyviä investointeja.

Ja omalla rahallaanhan jokainen saa autotallissaan kehittää mitä haluaa, mutta onko tallettajien rahat turvassa? Ja onko sijoittajien rahat turvassa?

Mikään ei ole niin epävarmaa kuin se, että tuuleeko vai ei.. tai mitä kaasuja nyt sitten yritetään välttää tuottamastakaan.

Eli onko ilmastosijoittaminen ollenkaan turvallista? Eikö vastikään yksi biokaasuyritys otettu valtion haltuun⁉️ Siis se, jonka omistajan puoliso oli ministeri. Täällä meillä Suomessa siis.

Kaikki tapahtui niin vaivihkaa, että kunnon tietoa ei ollut kuin pihahduksen verran eetterissä.

Nyt pääsiäisen aikaan pohditaan uuden hallituksen linjoja. 

Tässä ajateltavaa…

__________

Tässä lisää tietoa edellämainitsemani Ohisalon miehen johtaman yrityksen toimista:

Suomalaiset veronmaksajat ostivat siis Exilion-yhtiön kautta Ohisalon miehen yhtiöltä energialiiketoiminnan, joka ei selviäisi markkinoilla päivääkään omin avuin. Veronmaksajat lahjoittivat poliitikkoja voidelleille bisnesmiehille kymmeniä miljoonia liiketoiminnasta, jonka todellinen arvo on 0 euroa.”

https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/08/12/kymmenien-miljoonien-kaupat-veronmaksajat-ostivat-ohisalon-miehelta-tappiollisen-bisneksen/

Eli nyt omistamme tämän selvästi vilpillisen firman. 

Onko muitakin näitä kannattamattomia tekeleitä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti