14.4.2023

Asioita…

 .. sitä vaan, että tuli mieleeni sellainen muisto.. että vuosia sitten .. Ruotsin kuninkaan valtiovierailun edellä oli esitetty hänen puoleltaan.. ettei hänelle esitettäisi naisvoimistelua..

.. muistanko väärin? En varmaan, koska asia oli niin koomillinen, että naurattaa vieläkin. Kuka sellaista esitystä oikein on suunnitellut? Sen muistan, että yhdessä vaiheessa oli jotain puoliksi voimistelu- ja puoliksi tanssiryhmiä… nimiä en muista.. hehe..

_____

Sitten vakavia asioita on esillä tänään Orpon kysymykset puolueille. Hyviä kysymyksiä, joihin olen itse jo blogeissani vastannut, että uteliaana nyt odotan puolueiden vastauksia.

Toivottavasti ne julkaistaan yhtä tehokkaasti kuin nämä Orpon kysymykset, mistä kiitos Ylen uutisille twitterissä.

_____

Olenkohan oikeassa…? Kun tota noin.. olen vähän sitä mieltä, että nykyfeminismi on tullut aikansa päähän. Ainakaan intersektionalismista ei oikein ole sen kummemmin kuulunut mitään.

Vai seuraanko vääriä .. tai oikeammin oikeita .. tahoja?

_____

Odottavan aika on pitkä.. kun tätä hallitusta odottelee..

_____

Ahvenanmaa -kysymys on käsitelty. Siitä sanoisin itse, että en olisi turvallisella mielin, jos saarilla ei olisi vartijoita, mutta omapahan on asiansa. Jos maihinnousu tulee, niin voivat muuttaa mielensä.

_____

Tuttu sanonta on todistanut olevansa oikeassa: Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Näin ylpeälle viisikolle kävi. Ja mahdotonta sitä menoa olisi ollutkin jatkaa. Että se feminismistä, mikä on nyt suitsittu.

Naisviha on nyt jotain misogy… jotain. Se ei onneksi vaikean nimikkeensä vuoksi tule rellestämään eetterissä.

_____

Kivoja ilmoja on pidellyt… ja tässä onkin nyt pääasiat mitä mieleeni on juolahtanut.

Ai niin, sekin on nyt selvinnyt, että nuori hakkeripoika on pidätetty Amerikassa. Ulkoministerimme ehdotti medioille, ettei vuodon sisällöstä puhuttaisi paljon… kai se on NATO velvoite vissiin.

En ole eri mieltä, mutta olen odotellut medioitten rämäpäiden kommentteja ulkoministerin varoituksesta.

Että semmosia. Iloa ja valoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti