10.3.2023

Suomen identiteetti

 Nythän yllytyksestä johtuen jo lapset ovat menettäneet omaa identiteettiään. Yllytystä toimittavat tässä suhteessa koulut ja siis opettajat.

Kohu-uutinen oli kun alakoululaisen kirjoituksesta, jossa hän kirjoitti, että sukupuolia on kaksi, tuli siis oikein tasa-arvovaltuutetun syytös syrjinnästä.

Kirjoitan tätä kun tuo edellämainittu liittyy koko maan identiteettiin varsin tiukasti.

Nyt se identiteetti ei ole vielä mennyt, kun vain valitellaan, että lapset on masentuneita ja häiriintyneitä. Sitä, että millä ikäjakaumalla tätä tapahtuu, ei ole tiedossani.

Mutta ei kestä kauaa kun nämä lapset ja nuoret ovat aikuisia, joiden pitäisi ottaa vastuu maan asioista.

Eli kyllä tämä linja uutisoinnissa on suurin vaikuttaja maan omasta identiteetistä. Johon en voi yhtyä, vaikka olen uutisten vahtija tavoiltani. 

Mutta naapurin rouva, joka on nainen.. seuraa jokaista käskyä, mikä medioista on tullut hallituksen kehoittamana. Otti neljä koronarokotustakin,  eikä laittanut edes jouluvaloja kauniille parvekkeelleen.

Niin siis … uutisia vahtimalla olen tullut siihen tulokseen, että Suomen identiteetti maana tällä hetkellä on se, että emme oikein tiedä itse, mikä olemme. YYA on nyt Euroopan vihreiden kanssa maksoi mitä maksoi. Ja kalliiksi taitaa tulla… varsinkin jos ei tuule…

Identiteetti on ihmisten… imago yritysten asia. Imagostakaan ei ole varmuutta tällä hetkellä, kun on toi yksi puolue niin pehmoksi heittäytynyt.

Mutta keskustelu jatkuu…





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti