29.3.2023

Totuudet..⁉️


Kokoomuksen linjat…

Mitä kokoomus hyötyy vihreästä siirtymästä? Onko muuta kuin EUn ja valtion subventiot elinkeinoelämälle? Jotka edistävät epävarmoja tuotantosuuntia.

Kun eihän ilmasto ole muuttumassa kuin vasta parinsadan vuoden viiveellä.. jos koskaan.. mutta tämä heidän uskomuksensa mukaan.

Meinaavatko saada subventioita niin kauan vai onko tämä vaan hetkellinen välistäveto, kun rahaa on tarjolla.. mikä kaikki on lainarahaa siis, mitä sanovat vastustavansa samanaikaisesti …

NASA…



.. siis hiilinielu… Suomiko olisi se paikka, missä nämä tuotantoalat menestyisivät.. ja millä hinnalla.. mitäs markkinataloutta se sellainen olisi ..?

.. vai onko elinkeinoelämä niin ulalla, että nyt tehdään mitä vaan … vaikkei ole edes työntekijöitä saatavilla..?

.. sitten ..

Mikä on tämä Word Economy Forumin ajama täydellinen great reset.. mistä Suomessa ei kirjoiteta eikä puhuta?

Se on kuulemma kapitalismin suuri nollaus.. ? Mikä on Young Global Leaders yhteisö, johon on luettu Suomestakin kaksi puoluejohtajaa… onko sosialismi nyt suuri suuntaus siis, jota ohjaillaan jostain käsin?

Muistetaan nyt vaan, mitä sosialistisille valtioille on tapahtunut.. Neuvostoliiton konkurssi, Kiinan pelastautuminen vapaamman markkinatalouden avulla, Kuuban ja itä Euroopan maiden köyhtyminen ja pelastautuminen Neuvostoliiton sortumisen jälkeen vapaamman markkinatalouden piiriin…

Onko kokoomuskin ajamassa sosialismia Suomeen?

On muitakin avoimia kysymyksiä… mutta saisiko vastauksia ensin näihin?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti