13.4.2021

Fiilikset

 Nyt en tiedä, mitä tästä tulee.. kun fiilistelen tässä..

Sellainen fiilis tuli, että netissä haukkumiset on tulleet äärirajoilleen ... turtiaisista huolimatta.

Toinen on, että jotkut mediat ei ole oikein toipuneet post trumpilaiseen uutisointiin.. niiden ote ei tunnu pitävän. Puhun nyt kansainvälisistä medioista.

Neljä vuotta on pitkä aika, kun keskitytään yhteen uutisaiheeseen niin sitkeästi, ettei muuta sanottavaa sitten enää olekaan. Tämä ongelma on oikean laidan medioilla myös. Ne taitavat elää toivossa vuoden 2024 vaalimetakasta... kyllä siinä on odottamista, jos aikoo nyhtää uutista pelkästä kokispullosta työpöydällä.

Fiilikseni on, ettei väki lämpene enää trumpilaisuuteen... se on auttamattomasti mennyttä. Kirjoittakaa tänne haukkumisenne, kun 2024 vaalit on pidetty, jos olen väärässä.

Ikäpolvet vaihtuvat lujaa ja uudet pöheltämiset ottaa tilan.

Sandersin vetämä vasen linja niin ikään nuukahtaa jo hänen itsensä korkeaan ikään.

Fiilikseni on, että raha ei kiinnosta kohta muita kuin tiettyä pankkiiria, joka Luxemburgista käsin tarjoaa pikaluottoja aukisille kurjille, jotka eivät tiedä, mihin ovat syöksymässä.

Tästä muodostuu seuraava fiilis. Sehän on se, että pitäisi ottaa oppia todella hyvästä amerikkalaisesta käytännöstä. 

Tämä käytäntö on henkilökohtainen konkurssi ja se, että asuntovelka on pankin vastuulla. Eli sitä ei voi periä, vaan pankin on vakuutena oleva asunto likvidoitava itse ja siinä on maksu, riittipä se vakuus velan määrään tai ei. Muuta ei tipu.

Tämä olisi heikommassa asemassa olevan ihmisen pieni ja oikeudenmukainen etu.

Vieläkään en tohdi sanoa suoraan käsitystäni syystä miksi Trump pyrki presidentiksi. Olen erittäin vakuuttunut siitä, että olen oikeassa. Kerron sen kuolinvuoteellani viimeistään.

Fiilistelen tästä nyt pois.. kiitos seurastanne. 

😷



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti