22.4.2021

Happy Earth Day❣️

 Hyvät ihmiset,

Ei Biden ole se, joka ilmaston muuttaa, eikä Greta.

Ihmisen pitää elää luonnon ehdoilla, oikein. Ja mitkä ovat nämä luonnon ehdot?

Ensinnäkin perheyksikkö on luomu elämäntapa. Lapsia tarvitaan, että elämä jatkuu ja me vanhemmat saamme vuorostamme tuen lapsiltamme.

Keinosiemennys ei ole luomua. Sukupuolen vaihto ei ole luomua.

Oppikaamme eläimiltä, mikä elämän tarkoitus on... suvun jatkaminen tietysti. 

No puhutaas taas ruuasta. Tai kohta.

Kyllä eläimiä pitää metsästää.. onhan hullua alkaa luulla, että pitää antaa tilaa susille asutuskeskuksissa. Tuolla joku puhui kotkista, että he lensivät hänen päänsä yläpuolella.

Kyllä eläimillä on henki, tämä on totta, mutta ihmisen asema on olla johdossa. Nekin, ketkä uskovat nykyihmisen polveutuvan eläimistä, nekin myöntävät ihmisen olevan ylempitasoinen toimillaan ja osaamisellaan. 

Ihmisen on pidettävä järjestystä, eikä tyttöset ole valmiita teini-iässä johtamaan. Eikä päättämään, miten ilmastoa hoidetaan. 

Ihmisen käytös on se, joka pitää luonnon luontona. Ei luonto saa kutistaa ihmisen tilaa elää. Ja ahneus on luonnon pahin vihollinen.

Ja se ruoka sitten. Nykysuunnitelmilla on kohta nälänhätä käsillä. Mistä lanttukellarista riittää tavaraa korvaamaan lihan käyttö? Näillä leveysasteilla ei kasvit edes kasva kaikkina aikoina.

Lihaa voi käyttää ravinnoksi eettisin menetelmin kasvatettuna. 

Kyllä Tuulispään eläimetkin tuottavat metaania. Kaikki elävät olennot tuottavat metaania. Ja olemme saaneet tieteen kautta tietää, että planeetta itsekin tuottaa metaania mm. merenpohjan vulkaanisen toiminnan kautta ja tulivuorien purkautuessa ja maanjäristysten tapahtuessa.

Eikä ilmassa edes ole paljoa metaania. 

Kyllä tarvitsemme kotieläimiä, jotka ovat selvästi luotu ihmiselle hyödyksi. Esimerkiksi lammas tarvitsee ihmisen keritsemään villansa.. muuten se nääntyy paksun villavuoren alla. Viime aikoina on nähty kuvia yhdestä eksyneestä lampaasta, joka löytyi vuosien päästä. Reutersin uutisen toistin kuvan kanssa @uutisvahti .

Planeettamme on ihanan kaunis. Nauttikaamme kaikesta kohtuudella.

Kiitollisena vietän Earth päivää. Myönnän, en tiedä, miksi tätä päivää suomeksi nimitetään.. sori.

...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti