4.2.2022

Vihervassarien tulevaisuuden näkymät

Maalaiset ajavat pyörillä naapurikunnan terveyskeskukseen umpihangessa, kun ei ole dieseliä lumiauroihin.

Dieselille kävi niin, että sitä ei enää saanut jalostaa raakaöljystä. Piti nimittäin kerätä ruokajätettä, mistä piti valmistaa biodiiseliä.

Kävi vaan hassusti, kun pakotettiin ihmiset hankkimaan niin vähän ruokaa, ettei siitä jäänyt keräykseen ja biodiiselin valmistus ei enää kannattanut. 

(Ja ruoka muutenkin on kortilla, kun sitä ei tahdo riittää kaikille.)

Tässä vaiheessa entisen ministerin puoliso itkee, kun ei ole biojätettä firmalle tarjolla.

Ruuasta puheenollen..

.. toivottavasti Snellman on niin vauras yritys, että on saanut pidettyä karjaeläinten tuotannon käynnissä. Tässä on sellainen mahdollisuus, ettei vihreät ole saaneet mamujaan vegaaneiksi ja näin on jnkv lihantuotantoa.

Siinä on sitten mahdollista, että lihaa saa vain yhdistetyllä rokotus-mamupassilla, jolloin mamuilla on mahdollisuus trokata lihaa kovaan hintaan.

Kas kun muuten on maassa nälänhätä. Kun niitä kaalia ei kannattanut enää viljellä Suomessa, kun ei ollut sellaisia tuulimyllyjä, mistä kasvihuoneissa olisi saanut lämpöä… eikä tuule sopivasti edes..

.. ulkomailta ei enää tule ruokaa, kun lennot on ajettu niin vähiin, että hinta on ylittänyt ruokailijan kestokyvyn. Lentokoneet ei lennä akkuvoimalla.

Kapunkien vihreät ihmettelevät, että miten tässä näin kävi… ei kuumaa vettä hanasta, mistä sitä saa määräaikaan samalla litrahinnalla kuin bensaa vuonna 2022..

.. miettivät mihin fillaroisi maalle kysymään, oisko niillä myydä muutamia pimeitä lanttuja, kun on nälkä..

Tähän toivotaan lisää tulevaisuuden näkymiä. Rohkeasti vaan nimettömänä, ei täällä tirkistellä.

Kepun tukema vihervassarien tulevaisuus on pelkkää synkkää ja ikävää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti