2.2.2022

Kas kun ei kukaan ..

 .. ole ottanut puheeksi sitä että mitä Venäjällä on meneillään maan sisäisesti. Niin kuin siis Suomen instituuttien miehet..

Kun kuuntelee noita maailman medioitten raportteja, niin alkaa tuntua siltä, että näin massiivisella joukkojen keskityksellä harhautetaan huomioita.

Putinin omia puheita on esitetty. Yksi taho otti esille Putinin blogin, missä tämä selittää Ukrainan ja Venäjän suhdetta historiallisesti. Että siis kuinka läheisiä ovat ja kuinka Ukraina oli Neuvostoliiton sydän.

Itse muistan kouluopetuksista, että Ukraina oli maan vilja-aitta. Onko nyt ruoan puutetta?

Muuten tuota oota ei pitäisi enää vaatia käyttämään kun ei kukaan sano ruoan vaan ruuan.

En ole kuullut mitään raportteja Venäjältä. Saavatko mediat enää toimia siellä ollenkaan. CNN raportoi, että heidän videoitaan oli käytetty propagandaan Venäjällä vääristettynä.

Diktaattorithan ovat kautta aikain tehneet harhautusta maissaan, että saavat ihmisten mielenkiinnon vihollismaan vihaamiseen oman väen vihaamisen sijasta. 

Näinhän on Iranissa tehty aina ja Saddam osasi käyttää tätä myös. Ja näillähän vihan kohteena oli ja on Amerikka.

Olin vähän sitä mieltä, että ei Putinilla ollut tarkoitus valloittaa Ukrainaa, mutta riippuenVenäjän sisäisten asioiden tilasta… niin voipihan tuo vaikka senkin tehdä.

JK Mitenköhän entiset Neuvostoliiton ystävät Ukrainassa jakselee… ei niitä varmaan ole, kun elivät ne kauheudet itse.

Toisin kuin meillä.. meidän YYA ystävät on niin kauheen traumaattisia vieläkin, etteivät kärsi jos muistuttaa heitä siitä….


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti