2.12.2020

Voi ymmärtämättömiä❗️

 Suuren ja tärkeän kansanosan ymmärrys ei ulotu niin pitkälle, että eivät ihmiset niputa mielipiteitään puolueiden, medioitten linjojen eikä blogisfäärin mukaan.

Tämä kansanryhmä on vanhat puolueet ja vanhat mediat.

Käytäntö on nyt ihan muuta itse kansan asenteissa.

Aika ajoin ollaan sitä mieltä, mitä joku on hyvin artikuloinut ja sitten vuorostaan jonkun toisen mukaan. Aika ajoin löytyy ihan oma mielipide.

Vaaleissa - tottakai - on pakko valita jonkun ryhmän tai yksilön mukaan kenelle äänensä antaa.

Ismit on sinällään hakemassa linjaansa, mutta niin pahasti jo pureskeltuja ja toimiensa ynnä puheidensa kuluttamia, että niiden perustat ovat murentuneet ja sammaloituneet.

Ovat menneisyyttä!

Tämä on nyt suunta ja somen romuttuminen tai romuttaminen ei taida onnistua. Internet oli lahja Amerikan valtiolta. Ja oli suuri lahja sananvapaudelle. (Paperiteollisuus ei varmaan tykännyt.)

Seuraako kaikesta vain entistä suurempi sotku, ei tiedä sanoa.

Verkostoituminen on tiettyyn rajaan asti hyvä idea. Suurten klikkityminen taas ei ole - sananvapaudessakin pitäisi olla rajat niinkuin teollisuuden ja kaupan alalla on, mitä fuusioitumiseen tulee.

Mutta ei asiat ole kuitenkaan sellaisessa liikkeessä, että tarvitsisi pompata pystyyn ja mennä baanalle huutamaan tai uhkailemaan poliitikkoja sun muita.

Mitä kovemmin jokainen huutaa, sen huonommin kukaan saa selvää, mitä sanotaan.

Let’s have a nice day❣️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti