12.10.2016

New York Times kirjoittaa Putin-yhteyksistä

Lehden pääkirjoituksessa luetellaan Trumpin kampanjan yhteydet Venäjän johtoon ja samoin kampanjan tekijöiden yhteyksistä.

Kirjoituksesta käy ilmi, että tuo joukko ihmisiä on erittäin vahvasti Venäjän suhteiden puolella. En tässä luettele noita yhteyksiä, sieltä ne löytyvät lehdestä.

Tämä ei meitä eurooppalaisia oikein ilahduta. Vaikka meillä on ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että Venäjän kanssa pitää tulla toimeen, eivät he kuitenkaan ole valmiita mihin tahansa.

Tosin ei Trumpkaan ole sanonut suostuvansa mihin tahansa Venäjän suhteen, mutta on kyllä ilmoittanut vähentävänsä Yhdysvaltain läsnäoloa maailmalla. Jopa niin paljon, että katsoo monien kaukoidän alueiden tarvitsevan omat ydinaseensa ollakseen omavaraisia. Ja sitten on se NATOn heikentäminen, mikä kuulostaa kyllä varsin myöntöä Venäjän valtapyrkimyksille.

Eilen oli jutun otsikkona tuo H.Clintonin viesti, että hän seisoo yksin meidän ja maailmanlopun välillä.

YK on ilmoittanut nyt BBCn mukaan, että Trumpin presidenttiys olisi katastrofi maailmalle. Kyllä nämä jutut ydinaseista antavat käsityksen, että voipi olla apokalyptinen tilanne käsillä.

Onhan profetoitu, että maailma palaa lopun tullessa. Että vahva uhka tämä tilanne on.

On kuitenkin huomattava, että muutosta asioihin tarvitaan. Trump laahaa gallupeissa jäljessä, muttei niin paljon, etteikö hänen valintansa olisi vielä mahdollinen.

Mututuntumalla voi sanoa, että Clintonin aikaan tultaisiin joitain asioita muuttamaan. Kyllä protesti on niin äänekästä ollut ja tyytymättömyys vallitseviin olosuhteisiin, ettei se jää vaikutuksetta.

Amerikan lehdistö tekee täysin voimin työtä Clintonin puolesta. Jopa siinä määrin, että joku on tuonut esiin mahdollisuuden lehdistön salaliitosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti