10.10.2016

Arvio varapresidenttiehdokkaasta

Kuvernööri Mike Pence on päättänyt pysyä Trumpin kanssa kimpassa huolimatta varsin hirveistä videoista, jotka julkaistiin perjantaina, missä Trump kertoo  kuinka hän tekee seksuaalisia hyökkäyksiä naisille.

Eilen illalla oli sitten vuorossa toinen väittely Clintonin kanssa. Trump valitteli puheitaan ja pyyteli anteeksi. Mike Pence oli ne tuominnut aikaisemmin eikä tullut väittelyyn mukaan, vaan meni jalkapallomatsiin.

Nyt hän on kuitenkin päättänyt jatkaa täysillä voimilla kampanjassa. Tätä on mietitty, että mikä häntä yhdistää Trumpiin, kun on tunnetusti uskovainen mies. Hän sanoo kristilliseen tapaan antavansa Trumpille anteeksi ja sanoo, että maan suunta on ollut liian kauan tuhon tie. Amerikan on lakattava pyytämästä anteeksi vihollisiltaan ja pysyttävä uskollisena liittolaisilleen.

Näissä liittolaisasioissa hänen mielipiteensä ovat eronneet Trumpin puheista. Pence ei kannata ystävyyssuhteita Putiniin, eikä liioin kannata NATOn asemanheikentämistä.

No mitä hän sitten kannattaa. Viime viikolla oli televisiossa väittely varapresidenttiehdokkaiden välillä. Siitä oli julkisuudessa arvioita siihen suuntaan, että Pence pyrkii 2020 vaaleihin ehdokkaana ja pysytellessään Trumpin kampanjassa mukana, saa julkisuutta oltuaan melko tuntematon nimi aikaisemmin.

Todennäköisesti hän kannattaa Trumpin jyrkkiä linjoja ja on samalla puhdas pyhäkoulupoika, jota evankeliset voivat äänestää kaikella voimalla ja tehdä Amerikasta taas amerikkalaisille mieleisen.

Muuta selitystä ei ole ilmassa ollut Pencen Trumpille antamalle tuelle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti