8.8.2023

Some ikävystyttää

 Amerikkalainen MegaMillion Jackpot lotto on nyt kerryttänyt tämän viikon potikseen puolitoista miljardia $.. huh huh.. (8.8.23)… 1500 000 000 .. onkohan tarpeeksi nollia edes…

Mahtaako tuollaiset pelivoitot kiihdyttää inflaatiota ..?

***

CNN tietää kertoa että England became a republic in 1649… hmmm .. tätä täytyy tutkia, että oliko samoihin aikoihin, kun Magna Charta kirjattiin, missä sanottiin, että kuningaskin on samojen lakien alainen kuin muut ..

***

Amerikassa on taas vaalihumua .. sitähän riittää … jos ei tulevia, niin menneitä jahkaillaan .. mutta minkäs tekee.. niinkuin joku justiin sanoi.. demokratia on vaikeeta..

Ja vaikeeta näköjään on vaalitulosta hyväksyä meilläkin.. vai onko tämäkin hapatus jenkkilästä meille löytänyt… toista oli Kekkosen aikaan .. heh .. 

***

Tästä tulee mieleen, että onko mediat kartelloituneet koko maailmassa .. nyt kun on muka Euroopassa suuria mediayhtiöitä, niin saaneet luvan ostaa toisiaan..

Tämä ei ole oikein, kun on pieni kieliryhmä ja muiden maiden medioita ei juurikaan tule seurattua .. ja jos seurataan, niin siitä tulee tupen rapinoita ..

***

CNN llä on yllättävän pienistäkin tapahtumista osioita.. varsinkin kun on videota.. tämä on joka miehen oikeus kuvata julkisella paikalla ja erittäin hyvä sananvapauden kannalta.. mutta sittenkin, kuten tänään pieni kahina jossain laiturilla.. noh .. onhan tiistai .. mutta sittenkin kun sponsoreita ei oikein ole sellaiselle audienssille sopivia..

***

mistä muuten sen verran, että DHLllä on erittäin miellyttävä mainos .. 

***

Meilläkin on joitain kivoja mainoksia.. ihan huumoria.. Oikotie muun muassa ja Tokmannilla on kiva joulun ajan mainos ja muita humoristisia.. ääneen on pitänyt nauraa McDonaldsin dippaa haukkaa dippaa haukkaa mainosta.. sehän koskee nuggetteja..

Lohduttavia on ruokamainokset… nyt kun vielä saa tuottaa ja myydä ruokaa Suomessa..

Olenkin ajatellut, että kun ruokamainokset loppuu, niin taitaa loppua maikkarikin ..

***

Vaihdoin BBClle justiin ja siellä vilahti jotain Nicole Kidmanin kertomaa … taitaa olla botoxia käytetty, kun niin kaunis ihminen on muuttanut näköään..

BBC kertoo jo toista päivää turvapaikan hakijoille asuttavaksi annettua broomua.. se on kuin kolmikerroksinen talo, joka kelluu.. majoittaa 500 henkeä.. sisältä kuin jonkun matkustajalaivan käytävät, hyteissä kerrossängyt .. pelottelevat, että vaikuttaa vaaralliselta asumukselta kapeine käytävineen..

Amerikan ulkoministeri varoittaa Nigerin kriisistä.. BBC niinikään, mutta itse Blinkenin lausuntoa ei ole..

***

Britit puhuvat niin vaimealla äänellä ja nielaisevat loputkin, että meitsin kielitaito ei oikein tahdo riittää .. mutta näissä kanavissa on kuitenkin aiheen otsikot näkyvissä ja tikkerit joissain, että saa viitten että mistä on kysymys..

***

Voi katsella, jos some ikävystyttää …



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti