15.2.2016

Mitä Putinin jälkeen?

Amerikkalaisia medioita on turha tänään seurata. Kaikki on yhtä Scaliaa. Siellä arvuutellaan joka mahdolliseen suuntaan seuraajaa ja käydään debattia.

Republikaanit on jo päättäneet, että lakiasäätävät elimet eivät hyväksy Obaman ehdokasta korkeimman oikeuden tuomariksi, oli tämä sitten kuka tahansa.

Mikä on Uutisvahdin mielestä täysin turhaa! Ehtiihän sitä muun asian ohella pohtia. Vaan ei.

Niin siis, mitä Putinin jälkeen?

Tästä kirjoittaa Economist otsikolla Government in excile. A new generation of émigrés has plans for the homeland they never wanted to flee. Jutussa pohditaan Lontooseen muuttaneiden venäläisten suunnitelmia isänmaansa järjestykseksi nykydiktatuurin jälkeen.

Pyrkimys on varautua siihen, että demokratiavaje ei olisi niin syvä kuin Neuvostoliiton sortuessa. Tästä toivovat apua älyköistä, joita Lontooseen on vapauteen muuttanut.

Artikkelin keskusteluosastossa ei ole paljonkaan valaisevaa esillä. En nähnyt siellä noiden emigranttien kommentteja ollenkaan.

Uutisvahdin hiiri ei oikein toimi eikä copy paste. Ne toimivat vasta useammalla yrittämällä ja epäilemme hakkerointia. Tähän ei ole muuta lääkettä, kuin skannata koko kone.

Joten jätän tämän nyt tähän.

Suomessa oli katseltu Republikaanien debattia. Meillä on nähty, mikä mies Trump on.

Trump on vastaveto sille, että asiat on menneet todella huonoon jamaan suurelle osalle ihmisiä. Että pidetään meillä vaan nyt vara tästä.

Trump ei tule meikäläisen arvion mukaan olemaan se, joka pistää mitään likoon suitseakseen Putinia Suomea puolustaen.

Putin on sanonut olevansa Trumpin ystävä.

Economistin jutussa arvioidaan Putinin pysyvän vallassa vuoteen 2020. Siihen on aikaa vain pari vuotta.

Mitä Putinin jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti