2.1.2022

Uuden vuoden puhe

 Puheita ovat pitäneet maiden johtajat eri tasoillaan.

Minä tässä nyt pidän omani. Jo aikaisemmin kerroin, että pandemiat kestävät yleensä kolme vuotta. Viime viikolla WHO kertoi, että kolmessa vuodessa on nämä omikronit ja muut ohi.

Nyt on kolmas vuosi alkanut. Nyt voisi jo katsoa, etteivät ne rokotteet toimineetkaan. Mitä niitä enää ostamaan? Lääkefirmat toimivat suurta voittoa tehden ja jos nyt maailman neljä miljardia ihmistä rokotetaan kolme kertaa, niin laskekaa itse… kyllä niille se neljäskin kerta kelpaa.

Eivät toimi siis. Vaikka kuinka jankutettsisiin. Ja vaikka presidentit niitä käskevät ottamaan. Onhan se nyt jo nähty moninkertaisesti. Miksi ostaa tuotteita, mitkä eivät toimi? Ja millä rahamäärällä!

Ymmärrettävistä syistä Suomen talouselämän tekijät uutistoimistoineen haluavat uskoa sokeasti, että ratkaisu on rokotuksissa.

Tosiasiat on tunnustettava, sanoi Paasikivi. 

Tästä tuli aasinsilta seuraavaan aiheeseen, mikä on idänsuhteet. Tässä olen tyytyväinen Niinistön puheisiin eilen. 

Muttei apua EUsta tule, kyllä se nähtiin jo pelkän pandemian hoidossa. NATOn apukin on kyseenalaista, kun ei tiedä kuka siellä jenkeissä milloinkin johtaa ja lähtevätkä liittoutuneet maat sotimaan, vaikka käskettäisiin.

60 prosenttia saksalaisista ei ole valmiita lähtemään puolustamaan nykyisiäkään jäsenmaita. Tämä selvisi Spiegelin kyselystä jokin aika sitten.

Kyllä oma armeija, uudet hävittäjät ja puolustustahto on se, mitä tarvitaan. Ja ennen muuta Korkeimman tahto auttaa meitä. Muttei sitä tahtoa ole, jos ei eletä kunnolla. Kymmenen käskyä nyt kertaukseen ja noudattamaan niitä äkkiä.

Jumala ompi linnamme ei enää sitten auta kun on hätä, jos ei yhtään yritetä elää käskyjen mukaan.

Niinistö toivotti Jumalan siunausta. Kiitos sitä samaa. Siunatkaamme myös Jumalaa noudattamalla käskyjä ja opetuksia. Hänellä on kyllä keinot ja kaikki valta auttaa meitä, kunhan itse teemme parhaamme ensin.

Muuta varmaa varustusta ei ole kuin ne korkeammat arvot, mitkä on noudatettavaksemme rakkaudella annettu. Niissä on avain onneen ja vaurauteen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti