6.1.2022

January 6th ..

 .. on muodostumassa yhtä suureksi päivämääräksi Amerikassa kuin syyskuun 11.

Trumpin piti tänään pitää lehdistökonferenssi, mutta peruutti sen eilen syystä että kongressi ja mediat tutkii tuon päivän tapahtumia.

Presidentti Biden pitää kohta puheen asiaan liittyen. Joitain tietoja on tullut tuomioista, mitä on jaettu kongressin valtaajille .. yllättävän vähäisiä. Presidentin osuutta pidetään kyllä perustavanlaatuisena, mutta oikeuden rattaat pyörivät hitaasti.

Tällä hetkellä Medioissa toistellaan Trumpin puhetta tuona kapinan päivänä. Hänen syyllisyytensä kapinaan on nyt siis todistettava.

Kongressin valtaajat toivat paikalle hirttopuun varapresidentti Penceä varten. Joka mies kongressin äänestyksessä ratkaisevalla äänellään vahvisti vaalien tuloksen Bidenin hyväksi. Vaiko senaatin, en nyt muista miten se meni.

Pencehän oli Trumpin valinta varapresidentikseen. Ja Trump oletti, että häntä tukien valehdellaan mitä vain, mutta Pence on periaatteen mies.

No, jokainen varmaan katsoo nyt itse jenkkikanavilta asiaa, ettei siitä tässä muuta kuin, että Trump teki itsestään maailman suurimman luuserin, kun oli jo haastanut oikeudessa kaikkien osavaltioiden äänestystulokset… ja hävinnyt kaikki ja sitten hävisi kapinankin kaiken kukkuraksi.

Mutta Amerikassa on paljon aineksia, jotka kannattavat anarkiaa. Haha .. ikäänkuin se ratkaisisi jotain, kun nytkin on tappeluja joka puolella.

Että nähdään nyt sitten, että mitä tuleman pitää …


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti