16.1.2022

NATOa ja kaikkea

 Kun jenkki ulkoministeri puhui Suomesta ja sen NATOon halusta, täällä pompattiin pystyyn, että ne tietää jotain, mitä me ei tiedetä.

Lauantain esiintyminen ykkösaamussa oman instituutin mies sai vähän rauhoiteltua, kun kertoi että se oli vaan yhden aamu TVn kommentti, eikä mikään tiedustelutieto.

Mutta on tässä hyvääkin. 

Se nimittäin, että on edes katseltu ja kuunneltu jenkkitelevisiotakin. Eikä pelkästään EU komissiota ja niitä.

***

Tänään minäkin pomppasin pystyyn YLEn uutisten tweetista, missä esitettiin säätilaa esittäviä kuvia ja puhuttiin ilmaston lämpenemisestä. Re @Uutisvahti, siellä on reaktioita.

Niin, siitä varsinaisesta ilmaston muutoksesta.. juttuhan meni näin..

- Ensin oli vihreitä, jotka paheksuivat ilmaan lennätettäviä päästöjä tehtaiden savupiipuista. Ja vesien likaamisesta jne.

- Sitten monta vuotta yritettyään saada asialle huomiota jopa erilaisin teoin .. EKO terrorimia  .., tulivat siihen tulokseen, ettei tämä auta.. tarvitaan rahaa!

- New York Timesissa käytiin kovaa depattia ja ihmettelin, että mitä tämä ilmastonmuutos hoopoilu oikein tarkoittaa, eikö muutosta ilman ja vedenpilaamiseen auta, kun puhutaan hengitysvaikeuksista ja taudeista? Niin siihen sanottiin, että tarvitaan RAHAA valtioilta, että saadaan tutkittua ilmastonmuutosta.

- No sehän auttoi. Ensin oli teorisoitava koko ilmastonmuutos juttu ja se myytävä eri tahoille poliittisin keinoin. Ja se kävi tosi helposti! Kaikkihan halusivat rahaa tutkimuksiinsa!

- RAHAA RAHAA RAHAA❗️

… nyt en tiedä jaksanko loppuun asti tätä ...

- Rahaa saivat kaikki, ketkä olivat vihervasemmalla ja halusivat rahaa.

- Erityisesti NASA oli taho, jonka mielipidettä avaruudesta käsin katsoen pidetään uskottavana. Ja niillehän raha on tarpeen aina.

No.. long story short .. nyt meillä jaetaan rahaa teollisuudelle ja kenelle tahansa, joka kehittää muutosta entiseen. Näin on oikeistokin mennyt ansaan.

Peliin on pistetty koko elämäntapa. Ruoka, liikenne, työt, ihmiset, kielet. 

Ikäänkuin ei olisi todellistakin korjattavaa asioissa. Ja tarvitaanko säätää yhä uusia lakeja ja populistisia rahanreikiä, kun kaikki on jo hyvin.

Ja nuoret on masennettu ilmastonmuutos hoohkaamisella.

Palattais nyt vaan siihen, että savupiipuista ei tupruteta enää mitään hengittämiseen kelvotonta ja että vesistöt pidetään puhtaina. 

Ja nollataan tilanne, kun on niin paljon rokotusvääryyksiä ja kaikkea, niin voihan öljyäkin jalostaa, kun onhan niitä, mitkä koneet sitä tarvitsevat.

Olen melkein kiukkuinen. Ja aion kyllä ÄÄNESTÄÄ❗️💥


JK Unohdin puhua koronan hoidosta.. koronapassi oli ja on tarpeeton ja hyödytön näyte poliittisesta pelistä. Ihme että sellainen tehtiin meillä Suomessa, olen todella pettynyt.

Valehdeltiin, että rokotukset estävät tartuttamasta tautia.. tai ainakin näin vihjailtiin.

Ja toisin kävi.. kolmen annoksen jälkeen sinnehän ne vielä joutuivat lasarettiin. Ja nyt onkin tultu siihen tulokseen, että buusterit vahingoittavat ihmisen omaa immuunikykyä.

Miksei meillä kerrota, miten kävi Israelissa? Siellähän on katastrofi nyt meneillään ja muita tutkimuksia ei tarvita rokotteiden vahingollisuudesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti