CBS julkaisee kirjoituksen Kiinan kommunistisesta puolueesta. Siellä esitellään Mao Tsetungin pojanpoika, joka on noussut kuulemma ansiottomasti korkeaan asemaan. Sanovat hänellä olevan oppimisvaikeuksia ja on yleisesti kansan pilkan kohteena. Siellä mainitaan muuten, että monet puolueen johtajista, mukaanlukien nykyinen presidentti, ovat alkuperäisten vallankumouksellisten jälkeläisiä. Puhutaan nepotismista.
New York Timesissa on kirjoitus hyvistä uutisista. Jonkun yliopiston viisas on tullut siihen tulokseen, että nykyisenä some-aikana hyvät uutiset leviävät nopeammin kuin huonot. Syyksi kerrotaan, että somessa ihmiset välittävät siitä, mitä heidän lukijansa ja kuulijansa kokevat. No, tähän vahdin kommenttina sanoisin, että täällä ollaan vaan kyllästytty iänikuisiin onnettomuuksiin ja rikoksiin sun sotiin. Etsimme hyviä uutisia muualtakin kuin somesta. Mutta kehitys on hyvä, jos nuo huomiot pitävät paikkansa. Hyvistä uutisista leviää ihmismieleen toivoa ja turvallisuutta.
Amerikassa on mietitty Irakin sodan kymmenvuotispäivänä sodan lopputulosta, eli kannattiko vai ei. Ne, jotka tukivat sodan aloittamista eivät ole luopuneet kannoistaan, vaikka lopputulos ei ole kovin kummoinen. Tony Blairkin vielä puolustaa sotaa. Hyvä puoli on se, että sota on loppu.
WashPost neuvoo Italian Amalfin rannikolla matkailevia kokemaan tuon alueen jalkapatikassa. Taitaa olla niin, että itse kaupunkeja ei paljon autosta käsin näe, kun on niin kapeat tiet ja jyrkkä rinne. Jalkavaivaiset varokoot kuitenkin ja hengästyjät. Siellä näyttäisi pari korttelia olevan maksimi, minkä normaalikuntoinen jaksaa kulkea. Mutta upeita maisemia siellä on. Tässä on linkki kuviin.
HuffPostista löytyi sellainen ennen kuulematon tieto kuin että Charlie Sheen on latino, jonka oikea nimi on Carlos Irwin Estevez. Jonnekin pitäisi tulla heittomerkki, mutta ei nyt muista mihin kohtaan.
Mukavaa iltaa.
PS Tässä pilapiirros Kyproksen tilanteesta. Sen tarjoaa New York Times.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti