13.1.2016

So what? Tosiasiat on tunnistettava.

Paranoia eli vainoharhaisuus on paras voittaa ja alkaa avoimesti puhumaan oikeasta ja väärästä.

Nämä vanhan kulttuurin uudet tulokkaat eivät tiedä omasta kulttuuristaan hönkäsen pölähtävää. Jos siis ajatellaan, että uskonto olisi samaa kuin heidän kultuurinsa.

Koraanissa ei mainita sanallakaan sitä, että naisten pitäisi hunnuttaa itsensä. Näin esimerkiksi. Meillä Suomessa on vallalla sellainen käsitys, että ulkomaalaiset tietävät enemmän kuin me itse. Tämä on naurettavaa, mutta totta. Eivät tiedä.

Tavallista järkeä voi nyt niille opettaa, kun siellä keskuksissa on niin paljon aikaa käytettävissä. Ensimmäiseksi pitää opettaa termi maalaisjärki. Kymmenen käskyä olisi selkeä runko opetettavaksi.

Voihan veljet, kun Suomessa vieläkin keskustellaan ja riidellään siitä, että kuka saa sanoa ja mitä. Vielä nyt, kun on perustettu joukkioita partioimaan rauhaa kaduilla.

Nythän pitäisi puhua siitä, että mikä on armeijan strategia auttaa poliisia, joka on selvästi joutunut alakynteen miesmääränsä ja muiden resurssiensa kanssa. Ja meidän poliisi tarvitsee säännölliset työajat, ruokatunnit ja kahvitauot, ei siellä ole väkeä, jotka toimisivat niinkuin elokuvissa.

Mikä on swat-ryhmien tilanne? Onko niitä? Onko miesvoimaa voittaa nyt vastakkaisilla puolilla toimivia jengejä?

Maalaan taas tähän kuvan. Se on nähtävissä elokuvassa Children of Men. Ihmisen pojat,, vai mikä tuon filmin nimi oli suomeksi.

Se on se tilanne, missä virkavalta, eli poliisi ja armeija, taistelevat erilaisia anarkistisia ryhmiä vastaan, jotka ryhmät taistelevat keskenäänkin. Ihmiset ovat yrittäneet piiloutua metsikköihin korsuihin ja missä toivovat olevansa turvassa. Yhteiskunnan kaikki rakenteet on murentuneet. Mikään ei toimi siis.

Tällaista skenaariota vastaan nyt pitäisi jo lujaa suunnitella ja varustautua. Ei Saksa tule pystymään hoitamaan koko Euroopan rettelöitä. Niillä on nyt jo ongelmia pelkästään omissaan.

Tosiasiat on tunnustettava. Ne pitää ensin kyllä TUNNISTAA. Ja siihen tarvitaan rehellistä lehdistöä ja medioitten omistajia.

Muistakaa, että Uutisvahti on ollut jo joka kerta oikeassa ennustuksineen. Euro, EU, Suomen velkaantuminen Kreikan ja muiden maiden velkojen kanssa. Siellä istuu edellisen, täysin väärässä olleen hallituksen puolue vieläkin hallituksessa. Sama naama aina vaan.

Ei nyt ole aikaa miettiä, että kuka saa sanoa ja mitä. Nyt pitää imeä tietoa maailman medioista täysillä, että omat arviot eivät mene taas pahasti hutiin.

Ja asioiden seurauksia pitää miettiä etukäteen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti